مشکل در افزونه پرسش و پاسخ DW Question & Answer

simonamiri0069

کاربر عضو
سلام دوستان من همونطور که تو عکس زیر پیداست عکس اواتار میاد وسط سوال برای درست کردنش چیکار کنم؟

آدرس:

screenshot_Wed_Aug_19_18_54_16.jpg

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام دوستان من همونطور که تو عکس زیر پیداست عکس اواتار میاد وسط سوال برای درست کردنش چیکار کنم؟

آدرس:
به مسیر زیر برید:

wp-content/plugins/dw-question-answer/inc/templates/default/assets/css/style.cssکدهای زیر رو پیدا کنید:

@media (min-width: 768px).dwqa-single-question .dwqa-question .dwqa-author .avatar, .dwqa-single-question .dwqa-answer .dwqa-author .avatar { position: absolute; left: 0; top: 0; line-height: 64px; width: 64px; height: 64px;}جایگزین کنید با کدهای زیر:

@media (min-width: 768px).dwqa-single-question .dwqa-answer .dwqa-author .avatar { position: absolute; top: 0; line-height: 64px; width: 64px; height: 64px; float:right;}.dwqa-single-question .dwqa-question .dwqa-author .avatar { position: absolute; top: 0; line-height: 64px; width: 64px; height: 64px; float:left;}البته توجه داشته باشید با آپدیت پلاگین دوباره باید تغییر بدید !

آخرین ویرایش توسط مدیر:

simonamiri0069

کاربر عضو
به مسیر زیر برید:

wp-content/plugins/dw-question-answer/inc/templates/default/assets/css/style.cssکدهای زیر رو پیدا کنید:

@media (min-width: 768px).dwqa-single-question .dwqa-question .dwqa-author .avatar, .dwqa-single-question .dwqa-answer .dwqa-author .avatar { position: absolute; left: 0; top: 0; line-height: 64px; width: 64px; height: 64px;}جایگزین کنید با کدهای زیر:

@media (min-width: 768px).dwqa-single-question .dwqa-answer .dwqa-author .avatar { position: absolute; top: 0; line-height: 64px; width: 64px; height: 64px; float:right;}.dwqa-single-question .dwqa-question .dwqa-author .avatar { position: absolute; top: 0; line-height: 64px; width: 64px; height: 64px; float:left;}البته توجه داشته باشید با آپدیت پلاگین دوباره باید تغییر بدید !

سلام ممنون از کمکتون ولی دوست عزیز به مسیر گفته شده رفتم ولی همچنین کد هایی موجود نبود

MahdiY

راهبر انجمن
یوزر و پس هاست رو پ.خ کنید تا براتون درست کنم

MahdiY

راهبر انجمن
به علت فشرده بودن فایل css فایل را تغییر دادم و اون را اینجا قرار میدم

فایل css بالا را در مسیر زیر جایگزین کنید

wp-content/plugins/dw-question-answer/inc/templates/default/assets/css

در ضمن دوست عزیز فایل برای شما در ساب دومین lng بارگذاری شد . کافیه شما اینکار را برای دامین اصلی هم انجام بدین

simonamiri0069

کاربر عضو
به علت فشرده بودن فایل css فایل را تغییر دادم و اون را اینجا قرار میدم

style دانلود ● آپلود رایگان فایل

فایل css بالا را در مسیر زیر جایگزین کنید

wp-content/plugins/dw-question-answer/inc/templates/default/assets/css

در ضمن دوست عزیز فایل برای شما در ساب دومین lng بارگذاری شد . کافیه شما اینکار را برای دامین اصلی هم انجام بدین
با سلام و تشکر از لطفتون من کاری رو که فرمودید انجام دادم..ولی در صفحه اواتار سوال درست میشه ولی اواتار جوابها باز همون مشکل رو داره.

ادرس صفحه دامین اصلی:

ادرس صفحه سابدامین:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

حسـام

کاربر عضو
دوست عزیز کلا فونت سایت و استایل مشکل داره

نمونه:بهم ریختگی در تازه ترین ها و دیدگاه ها همچنین بهم ریختگی در کادر جستجو

من پیشنهاد میکنم یا قالب عوض کنید یا مجدد قالب و فارسی و راست چین کنید

MahdiY

راهبر انجمن
مشکل از قالب سایت نیست

مشکل از افزونه پرسش و پاسخ هست با زبان های راستچین سازگاری نداره