سلام و صمیمانه سپاس از همه زحماتمتاسفانه فایل زبان کامیت نشده بود. امشب کامیت میشه. حلقه ها هم چک میشه. مطمئن شید نسخه PHP 7 هست.
نسخه PHP 7.1 هست واسه من و هنوز همون دو مورد به صورت انگلیسی هستش.
منتظر بروزرسانی امشب هستیم

سلام و صمیمانه سپاس از همه زحماتمتاسفانه فایل زبان کامیت نشده بود. امشب کامیت میشه. حلقه ها هم چک میشه. مطمئن شید نسخه PHP 7 هست.
زبان بروز شد. به نسخه 3.5.1.1 بروزرسانی کنید.سلام و صمیمانه سپاس از همه زحمات
نسخه PHP 7.1 هست واسه من و هنوز همون دو مورد به صورت انگلیسی هستش.
منتظر بروزرسانی امشب هستیم![]()
در حال بررسی هستیم. متشکرم از گزارشت@Mohammad
با سلام
در قسمت بروزرسانی های سفارش در حساب کاربری تاریخ این جوری نشون داده میشه لطفا فایل فارسی ساز رو اصلاح بفرمایید
![]()
همین طور وقتی سفارشی کامل میشود و ایمیل ارسال میشه این عنوان بالای متن ایمیل هست که ترجمه نشده
We have finished processing your order.
سلام. فایل زبان طی 48 ساعت اینده بروزرسانی میشه.@Mohammad
درود وقت بخیر
این دوستمون هم یه گزارش دادند ممنون میشم اصلاح بفرمایید
ضمنا تاکنون موارد قبلی که گزارش داده بودیم هم اصلاح و ویرایش نشده جناب مجیدی عزیز
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
سلام. فایل زبان طی 48 ساعت اینده بروزرسانی میشه.
اگر این واژه درونش باشه حتما بروز میشه.
من چندین مورد رو یادداشت کردم. لطفا لیست کامل رو برام در همینجا ارسال کن اگر امکان پذیره (که یادم نره یا از دستم خارج نشه)درود
یعنی موارد قبلی هم که گزارش دادیم در فایل زبان که قراره بروزرسانی بشه گنجانده شده؟
با سپاس
من چندین مورد رو یادداشت کردم. لطفا لیست کامل رو برام در همینجا ارسال کن اگر امکان پذیره (که یادم نره یا از دستم خارج نشه)
با سلامبروزرسانی ووکامرس فارسی امشب یا فردا عرضه میشه.
مرسی . حتما بررسی میشه.با سلام
حلقه های ترجمه ووکامرس فارسی در ووکامرس و وردپرس جدید که تازه نصب شده باشد کار نمیکند ولی در نسخه های آپدیت شده کار میکند لطفا بررسی بفرمائید ممنون
امروز منتشر میشه.@Mohammad
سلام وقت بخیر
محمد جان هنوز بروز رسانی ترجمه اپدیت نکردید؟
![]()
در نسخه 3.7 این خط در صفحه تسویه حساب فارسی نیست لطفا اگه ممکنه اپدیت رو یه کم سریع تر بفرستید با تشکر
با تشکر |
کسی میدونه این قسمت هارو چطور خودمون ترجمه کنیم؟ من با loco translate نتونستم چیزی پیدا کنمبا سلام خدمت محمد و مهدی عزیز @Mohammad @MahdiY
ووکامرس 4 یه سری کلمات و عبارت متاسفانه فارسی نیست ممنون میشم ترجمه رو برورزرسانی بفرمایید
1- نوار ابزار بالای در قسمت پیشخوان شامل کلمات inbox, order و... و غیر فعال سازی آن
2- پیام WooCommerce Admin: Historical Analytics Data و.... مرتب میاد بالای صفحه پیشخوان
3- کلمه Analytics در منوی سمت راست زیر ووکامرس فارسی و Revenu
4- در قسمت ویرایش سفارش Items Subtotal: و Paid By Customer:
5- Subtotal در بخش سبد خرید
6- در بخش پیشخوان ووکامرس تمامی موارد انگلیسی هستش لطفا محبت بفرمایید ترجمه فارسی اعمال نمایید
7- در بخش Analytics و قسمت Revenue نیز تمامی موارد انگلیسی هستش
8- همین طور در سایر بخش های Revenue نیز ایتم ها لاتین هستند
با تشکر
با سلام دوست عزیزکسی میدونه این قسمت هارو چطور خودمون ترجمه کنیم؟ من با loco translate نتونستم چیزی پیدا کنم
من از افزونه loco translate استفاده میکنم و قسمت plugin بعد ووکامرس رو انتخاب میکنم و فایل زبان فارسی رو ادیت میکنمبا سلام دوست عزیز
از کدام بخش آنها را تغییر می دهید.
تمامی فایلهای زبان وردپرس و وکامرس در پلاگین / زبان /وردپرس کانتنت wp-content\languages\plugins قرار دارند.
جهت تغییرات از این بخش استفاده کنید.
اما نکته مهمتری هم هست اینکه فایل پوت pot برای ترجمه ادغام نشده و پوت جدید ترجمه های بیشتر و اصلاح بیشتری را می خواهد.
ضمنا برخی بخش های مدیریتی ووکامرس یا فایل زبان برایش تعریف نشده یا نیازمند نصب افزونه های مرتبط (مدیریت ووکامرس-) است.
موفق باشید