با سلام
دوست عزیز
این افزونه در حالت آلبوم عکس کار میکنه ولی باید حتما بعد از لود افزونه و انتخاب گالری عکس در بخش Image source گالری تصاویر رو انتخاب کنید نوع گالری رو تست کنید چگونه نمایشی درست است و در هنگام انتخاب عکس ها دکمه Ctrl کیبورد را نگه دارید و عکسها را با موس انتخاب کنید و صبر کنید خود افزونه از گالری خارج شود سایز تصاویر را بنویسید راهنما در زیرش است - سایر تنظیمات را نیز تست کنید تا نتیجه دلخواه را بدست آورید .
ضمنا وقتی ویژوال کمپوزر را غیر فعال کنید به علت وجود کدهای متعدد که فقط از سوی این افزونه بازخوانی و بر روی مرورگر اجرا می شود باعث خواهید شد با خطا پردازش روبرو شده و صفحات بهم ریخه شده یا فقط کدها نمایش داده شود .
موفق باشید
ممنون
چنتا سوال دیگه امیدوارم ببخشید این تایپیک جاش نیس
این آدرس سایت هست بیزحمت ببینید www.papazh.com
1-- قسمت های مثل پرفروش ترین ها و پیشنهادات ویژه چه جوری تغییر بدم؟
2-در منوی افقی بالا عنوان “نمایش همه” وجود داره ولی در قسمت فهرست نیست . این از کجا اومده و چه جوری پاکش کنم؟
3-قسمت “ورود” در بالا سمت چپ سایت رو چه جوری تغییر اسم به “عضویت یا ورود” بدم؟ و چه جوری حساب کاربری واسه سایت فعال کنم؟از کجا ویرایش کنم راهنمایی بیشتر
4.رنگ تیم سایت رو به آبی تغییر دادم ولی بعضی آیتم ها مثل سبد خرید-سرچ، به صورت قرمز مانده است. چه گونه اون ها هم تغییر رنگ بدم؟ ممنون میشم با جزئیات بگید
5- اون علامت دست کنار قالب رو چجوری بردارم