مشکل ویژوال کامپوزر

kordman

تازه وارد
سلام دوستان

ویژوال کامپوزر من تا مرحله fronted editor و backend editor  میاد به فرض رو فرانت کلیک میکنم شروع به لود شدن میکنه و نمیاد بالا که المان اضافه کنم.بعضی وقت ها هم که میاد بالا هیچ کاری انجام نمیده یعنی کلیک میکنم به فرض روی ردیف اضافه نمیکنه.

ممنون میشم کمکم کنید

soosmar

کاربر عضو
سلام
نباید مشکلی داشته باشه!!!!
مرورگر خودتون رو عوض کنید!
+
نسخه vc خودتون رو عوض کنید

0098511

تازه وارد
سلام

وقتی با ویژال عکس و آلبوم می خوام بزارم هرچی آپ می کنم تو ویژال من ادد نمیشه؟؟

بعد وقتی ویژال رو غیر فعال می کنم چرا کلا صفحه اصلیم بهم می ریزه ؟

Alaric

کاربر عضو
نسخه وردپرس؟

نسخه VC?

آدرس سایت؟

پوسته؟

alirahmanpoor

تازه وارد
سلام

دوست عزیز وردپرس نسخه 4.5.3 نصب کن و ماژول روش تست کن این ماژول با دو نسخه آخر وردپرس مشکل داره تا جایی که بنده اطلاع دارم

نسخه های قدیمی مثلا 4.5 یا پایین تر در خود سایت وردپرس موجود است ، تنها راهایی اسات که فعلا این ماژول میشه ازش استفاده کرد .

موفق باشید

0098511

تازه وارد
4.11.2.1 نصب کردم

آلبوم عکس نمیزاده . فقط عکس تکی

قالب مکس شاپ

www.papazh.com

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

این افزونه در حالت آلبوم عکس کار میکنه ولی باید حتما بعد از لود افزونه و انتخاب گالری عکس در بخش  Image source گالری تصاویر رو انتخاب کنید نوع گالری رو تست کنید چگونه نمایشی درست است و در هنگام انتخاب عکس ها دکمه Ctrl کیبورد را نگه دارید و عکسها را با موس انتخاب کنید و صبر کنید خود افزونه از گالری خارج شود سایز تصاویر را بنویسید راهنما در زیرش است - سایر تنظیمات را نیز تست کنید تا نتیجه دلخواه را بدست آورید .

ضمنا وقتی ویژوال کمپوزر را غیر فعال کنید به علت وجود کدهای متعدد که فقط از سوی این افزونه بازخوانی و بر روی مرورگر اجرا می شود باعث خواهید شد با خطا پردازش روبرو شده و صفحات بهم ریخه شده یا فقط کدها نمایش داده شود .

موفق باشید

0098511

تازه وارد
با سلام

دوست عزیز

این افزونه در حالت آلبوم عکس کار میکنه ولی باید حتما بعد از لود افزونه و انتخاب گالری عکس در بخش  Image source گالری تصاویر رو انتخاب کنید نوع گالری رو تست کنید چگونه نمایشی درست است و در هنگام انتخاب عکس ها دکمه Ctrl کیبورد را نگه دارید و عکسها را با موس انتخاب کنید و صبر کنید خود افزونه از گالری خارج شود سایز تصاویر را بنویسید راهنما در زیرش است - سایر تنظیمات را نیز تست کنید تا نتیجه دلخواه را بدست آورید .

ضمنا وقتی ویژوال کمپوزر را غیر فعال کنید به علت وجود کدهای متعدد که فقط از سوی این افزونه بازخوانی و بر روی مرورگر اجرا می شود باعث خواهید شد با خطا پردازش روبرو شده و صفحات بهم ریخه شده یا فقط کدها نمایش داده شود .

موفق باشید
ممنون

چنتا سوال دیگه امیدوارم ببخشید این تایپیک جاش نیس

این آدرس سایت هست بیزحمت ببینید www.papazh.com

1-- قسمت های مثل پرفروش ترین ها و پیشنهادات ویژه چه جوری تغییر بدم؟

2-در منوی افقی بالا عنوان “نمایش همه” وجود داره ولی در قسمت فهرست نیست . این از کجا اومده و چه جوری پاکش کنم؟

3-قسمت “ورود” در بالا سمت چپ سایت رو چه جوری تغییر اسم به “عضویت یا ورود” بدم؟ و چه جوری حساب کاربری واسه سایت فعال کنم؟از کجا ویرایش کنم راهنمایی بیشتر

4.رنگ تیم سایت رو به آبی تغییر دادم ولی بعضی آیتم ها مثل سبد خرید-سرچ، به صورت قرمز مانده است. چه گونه اون ها هم تغییر رنگ بدم؟ ممنون میشم با جزئیات بگید

5- اون علامت دست کنار قالب رو چجوری بردارم

بالا