مرسي عزيز! من مي خوام فايل ها رو آپلود كنم توي هاست من قسمت فايل منيجرش 2تا فولدر هست حالا بايد محتويات رو توي يك فولدر جديد آپلود كنم يا محتويات رو كنار اون فولدر ها آپلود كنم ؟دقیقا مانند نصب روی هاست خانگی است یعنی شما آدرس دامنه خود را تایپ می کنید و خود اکسپلورر میره توی نصب (البته برای cms های حرفه ای و کامل ) ولی بعضی cms ها احتیاج به دستکاری و یا حتی ایجاد فایل config.php دارند.لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.![]()
mohan جانخواهش میکنم![]()
mohan جان من بهروزم كوچيك شماخوب بهزاد جان طبیعی هست چون از هاست رایگان استفاده میکنی بیشتری 2 مگابایت نمیتونی آپلود کنی باید او فایل رو انزیپ کنی و به دوقسمت مساوی تقسیم کنی و اونطوری زیپشون کنی در کل باید نیوک رو تو دوتا فایل رو هاستت بریزی تا حجمش کم بشه در مورد هدر هم باید بگم کار خیلی آسونییه یه هدر طراحی میکنی با اسم logo بعد اونو تو پوشه تمی که رو سایتت بصورت پیشفرضه مثلا لایت بلو داخل پوشه لایت بلو تو پوشه ایمیج
آپلودش میکنی که چایگزین فایل قبلی بشه
اگه متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم![]()
نه منظور پست من اين بود که با Fantastico راحتتر مي تونه کار کنهآرش جون برای کسانی مثل من که حاضر نیستن برای هاست پولبدم چیز خوبیه![]()
اين امکاني هست که ديگر همه هاست ها دارن بايد برين تو کنترل پنل فضاتون و احتمالا تو قسمت برنامه ها و سرويس ها است و شما نوع اسکريپت رو انتخاب مي کني و ......:wink: نظر لطف شماست mohanجان, مرسي آرش خان من اين عبارات شما رو متوجه نميشم: ؟؟:twisted: Fantastico