سلامدوستان نظرتون چیه که:بخش کامنت های سایت برداشته بشه و برای هر مطلب ، در تالار تاپیکی ایجاد بشه که مشکلات احتمالی از اون طریق رفع بشه؟ و لینک تاپیک در مطلب باشه؟
من كه متوجه نشدم!دوستان نظرتون چیه که:بخش کامنت های سایت برداشته بشه و برای هر مطلب ، در تالار تاپیکی ایجاد بشه که مشکلات احتمالی از اون طریق رفع بشه؟ و لینک تاپیک در مطلب باشه؟
مثلا یه پست تو سایت اصلی میزارن . بعد که میری تو ادامه مطلب دیگه بخش نظرات نداره و بجای نظرات منتقل بشی به تاپیک مربوط به همون پست توی انجمن .من كه متوجه نشدم!كامنت
مطلب
تاپيك
/![]()
اگه اینجوری باشه خیلی خوبهمثلا یه پست تو سایت اصلی میزارن . بعد که میری تو ادامه مطلب دیگه بخش نظرات نداره و بجای نظرات منتقل بشی به تاپیک مربوط به همون پست توی انجمن .یعنی همزمان با انتشار پست توی سایت اصلی تاپیکش هم توی انجمن میزنن .
علی رضای عزیز ، فروشگاه جز دردسر برای ما چیزی نداشت...سلامخیلی هم خوب،
فروشگاه که منتفی شده ولی کـــاملا نبودش احساس میشه،
سپاس/
نه اقا گذاشتم دیگه... این اعتراض رو فعال میکنمواسه این تگ کردن و این چیزها منم پایه ام . من افزونه اش رو قبلن نصب کردم و عالیه . حتی در صورت تگ شدن و نقل قول شدن و .... نوتیفیکشن میاد هرکاربر هم میتونه از تنظیماتش مشخص کنه میشه تگ بشه یا نشه ... حتی یه افزونه دیگه هست که میشه یه کاری کرد که توی یک پست ، پاسخ هر کار رو رو توی یک بی بی کد بزاری که هر کاربر فقط پاسخ خودشو ببینه و اینجوری بجای چندین پست ، یا یک پست با 10 تا نقل قول فقط یک پست ترو تمیز ایجاد میشه .در مورد اینکه نظر میپرسه و کارخودشو انجام میده 100 در صد موافقم.gif' alt=':;![]()
:'> (شوخی) . چون میگه خوشحال میشم افزونه ها رو معرفی کنی بعدش محل نمیذاره دیگه . :29:
با کسب اجازه ! جدا کردن انجمن ووکامرس به صورت کاملا مجزا حرکتی است به نظرم از پایه اشتباه و برهم زدن اون چیزی که تا حالا بوده میشه !من؟ :33: ممد، اینم برای بار صدم، انجمن ووکامرس رو از انجمن اصلی جدا کن. :45: صد دفعه!اصن میتونی یه حالت پریمیوم بهش بدی. >![]()
" smilieid="20" class="inlineimg" border="0">
" smilieid="20" class="inlineimg">موفق باشی. :79:
[MENTION=17158]Ehsan[/MENTION]من؟ :33: ممد، اینم برای بار صدم، انجمن ووکامرس رو از انجمن اصلی جدا کن. :45: صد دفعه!اصن میتونی یه حالت پریمیوم بهش بدی. >![]()
" smilieid="20" class="inlineimg" border="0">
" smilieid="20" class="inlineimg">موفق باشی. :79: