نمایش سایتهای روی هاستینگ

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
اگر بخواهیم بدونیم یک شرکت ارائه دهنده هاستینگ به چه شایتهایی فضا فروحته یا بعبارتی چه سایتهایی را پشتیبانی میکنه راهش چیه؟

mahdiali35

کاربر عضو
درود....

اگه سایتهای مشتری ها روی همون سرور خود سایت باشه میشه....اما اکثر سایت ها یه بخش مشتری های ما دارن که آدرس مشتری ها تو اون ثبت شده و سرورشون جدا از سرور اصلی سایت هست.....

سایت زیر رو نگاه بندازید.....تو قسمت آدرس اگه آدرس سایت رو وارد کنید سایت های دیگه ی روی اون سرور رو نشون میده:

کد:
http://www.yougetsignal.com/tools/web-sites-on-web-server/
پیروز باشید....

jing

کاربر عضو
مرسی درست بود خیلی ممنون

ببخشید من آدرس سایت همون شرکت را وارد کردم نام سایتها از جمله سایت خودم هم نمایش میده

سوال اینه که:

1-من سه تا فضا از این شرکت گرفتم دوتا تولیست هست ولی یکی دیگه نیست دلیلش چیه؟

2-با این وجو د این سایتها روی سرور خود شرکت هست درسته؟ یعنی سرور خریدن یا اجاره است ....چجوریه؟

3- برای راه اندازی یک سرور که ابتدا فقط چند سایت شخصی رو ساپورت کنه واگر شد گسترش داده بشه

نیاز به چه اطلاعات نرم افزاری وسخت افزاری هست؟چقدر باید هزینه کرد؟

متشکرم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiali35

کاربر عضو
درود....

ببخشید من آدرس سایت همون شرکت را وارد کردم نام سایتها از جمله سایت خودم هم نمایش میده
این یعنی این که از همون سروری که سایت خوشون روشه دارن هاست میفروشند

1-من سه تا فضا از این شرکت گرفتم دوتا تولیست هست ولی یکی دیگه نیست دلیلش چیه؟
اون 2 تا رو از یه سرورشون فروختن و یکی دیگه رو از یه سرور دیگه...

2-با این وجو د این سایتها روی سرور خود شرکت هست درسته؟ یعنی سرور خریدن یا اجاره است ....چجوریه؟
شرکت های هاستینگ معمولا از یه دیتاسنتر سرور میخرند و اون رو مجازی سازی میکنند و میفروشند

3- برای راه اندازی یک سرور که ابتدا فقط چند سایت شخصی رو ساپورت کنه واگر شد گسترش داده بشهنیاز به چه اطلاعات نرم افزاری وسخت افزاری هست؟چقدر باید هزینه کرد؟
شما میتونی با سرور مجازی شروع به کار کنی و یه سیستم مدیریت سرور روش نصب کنی هم پولی هست هم رایگان مثل سی پنل و دایرکت ادمین و پلسک و کلکسو و.......... که این آخریه رایگانه..........اگه نخواید به صورت حرفه ای کار کنید نیاز به اطلاعات خاصی نداره و قیمت خیلی زیادی هم نداره اما باید به نکاتی هم توجه کنید مثلا این که وارز هست یا خیر یا یه نکته ی مهم اینه که ایرانیا رو تحریم کرده یا نه چون بعضی دیتا سنتر ها وقتی بفهمند طرف ایرانیه بدون بک آپ و اطلاع قبلی کل سرور رو حذف می کنند.....

شاد و پیروز باشید...

jing

کاربر عضو
ممنون

نه من فقط میخوام سایتهای خودم وبعضی از دوستان ساپورت کنه

من بیشتر دنبال سی پنل هستم با این شرکت صحبت کردم بهم گفت که اگر بخوای سرور راه بندازی هزینه خیلی زیادی داره منهم دیگه پیگیری نکردم

اخرین سوال اینه که براتون امکانش هست شرکت معتبری .... نمیدونم جزوه یا نوشته ای ادرس بدین تا با مطالعه کردن ،اطلاعات اولیه یا تکمیلی نسبت به اینکار پیدا کنم؟

خیلی مزاحم شرمنده ...انشاءالله موفق باشید :77:

mahdiali35

کاربر عضو
درود...

اگه سی پنل بخاید فک کنم ماهیانه از 15000 تومن به بالاست + ساده ترین مدل vps ==> فک کنم ماهیانه حدود 30 هزار تومن باید پرداخت کنید

بهترن منبع هم خود اینترنت هست و یکی از بهترین ها انجمن وب هاستینگ تالک .ir یا .com

پیروز باشید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اینکه میخوای سایت های خودت و دوستات روش باشه حرفی نیست

به این نکات توجه کن:

1. در انتخاب دوستانی که میخوای باهاشون روی یک سرور یا وی پی اس باشی دقت کن ( پول یا سهمشون رو بدن - استفاده زیادی از منابع سرور به نفع خودشون - سو استفاده های دیگه )
  2. سرور مجازی دردسر داره. بدون پشتیبانی و manage خوب نمیتونی از پسش بر بیای
  3. در کل پیشنهاد نمیشه یا اگر قصد این کار رو دارید به شرکت بگید خودش پشتیبانی و آپدیت ها و... بر عهده بگیره

در مورد سوالتون که چطور میشه فهمید که مشتری های یک سرور کیا هستن...

فکر میکنم این موضوع رو از ns سرور ها میشه فهمید. یعنی فقط میتونید یوزر های روی این سرور رو بفهمید... ممکنه یک شرکت چندین سرور مختلف با ns های مختلف داشته باشه ( اطلاع دقیقی ندارم )

jing

کاربر عضو
این یعنی این که از همون سروری که سایت خوشون روشه دارن هاست میفروشند
حالا اگر بخوام بدونم که یک شرکت ارائه دهنده هاستینگ چندتا سرور داره ویوزرهاش بیشتر روی کدوم سرور هست راهش چیه؟

چون من دامنه یک شرکت را درون اون سایت وارد کردم تاببینم یوزرهاش کیا هستند ولی فقط دومورد یوزر داشت ولی مطمئن هستم که یوزرهای دیگه ای هم داره وممکنه روی سرور دیگه شون باشه اینو از کجا میتونم بدست بیارم؟؟؟

من فکر میکنم نحوه خدمات دهی یک شرکت باید از یوزرهاش سوال گرفت بخاطر این دنبالش هستم

بالا