http://www.yougetsignal.com/tools/web-sites-on-web-server/
این یعنی این که از همون سروری که سایت خوشون روشه دارن هاست میفروشندببخشید من آدرس سایت همون شرکت را وارد کردم نام سایتها از جمله سایت خودم هم نمایش میده
اون 2 تا رو از یه سرورشون فروختن و یکی دیگه رو از یه سرور دیگه...1-من سه تا فضا از این شرکت گرفتم دوتا تولیست هست ولی یکی دیگه نیست دلیلش چیه؟
شرکت های هاستینگ معمولا از یه دیتاسنتر سرور میخرند و اون رو مجازی سازی میکنند و میفروشند2-با این وجو د این سایتها روی سرور خود شرکت هست درسته؟ یعنی سرور خریدن یا اجاره است ....چجوریه؟
شما میتونی با سرور مجازی شروع به کار کنی و یه سیستم مدیریت سرور روش نصب کنی هم پولی هست هم رایگان مثل سی پنل و دایرکت ادمین و پلسک و کلکسو و.......... که این آخریه رایگانه..........اگه نخواید به صورت حرفه ای کار کنید نیاز به اطلاعات خاصی نداره و قیمت خیلی زیادی هم نداره اما باید به نکاتی هم توجه کنید مثلا این که وارز هست یا خیر یا یه نکته ی مهم اینه که ایرانیا رو تحریم کرده یا نه چون بعضی دیتا سنتر ها وقتی بفهمند طرف ایرانیه بدون بک آپ و اطلاع قبلی کل سرور رو حذف می کنند.....3- برای راه اندازی یک سرور که ابتدا فقط چند سایت شخصی رو ساپورت کنه واگر شد گسترش داده بشهنیاز به چه اطلاعات نرم افزاری وسخت افزاری هست؟چقدر باید هزینه کرد؟
ببخشید من آدرس سایت همون شرکت را وارد کردم نام سایتها از جمله سایت خودم هم نمایش میده
حالا اگر بخوام بدونم که یک شرکت ارائه دهنده هاستینگ چندتا سرور داره ویوزرهاش بیشتر روی کدوم سرور هست راهش چیه؟این یعنی این که از همون سروری که سایت خوشون روشه دارن هاست میفروشند