هک شدن میهن اسکریپت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

larsa.ir

کاربر عضو
بعد پی سی ول میهن اسکریپت هم هک شد !!! /emoticons/default_65.gif

این امنیت وردپرس منو کشته :67: بعد پی سی ول اینم سایت بعدی در مورد اسکریپت که هک شد
default_;
.gif' alt=':; ;) :'>

You must be registered for see images attach

kasraa

کاربر عضو
سلام

فرشید جون ربطی به وردپرس نداره داداشگلم ;)

ایشاالله بزا یه سری سایت سود جوی دیگه هک بشه بعد یه مقاله مینویسم میگم مشکل از کجاست

حالا بیا یاهو کارت دارم :D

mostafa98

کاربر عضو
بعد پی سی ول میهن اسکریپت هم هک شد !!! :-" این امنیت وردپرس منو کشته :67: بعد پی سی ول اینم سایت بعدی در مورد اسکریپت که هک شد
default_;

You must be registered for see images attach
سلام این سایت که سرپاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

larsa.ir

کاربر عضو
30 دقیقه پیش بود که خودمم عکس گرفتم :-" داش کسرا میدونم ربطی نداره ولی خوب :78: محض خنده گفتم
default_;
.gif' alt=':; ;) :'> پرچم وردپرس بالاست داش گلم :67:

kasraa

کاربر عضو
فرشید تا حدودی ربط داره ها مثلا 20% اما اصلش یه چیز دیگست :x

اون که آره پرچمش بالاست

مهدی بیا گیر بده =))

mahdiali35

کاربر عضو
فرشید تا حدودی ربط داره ها مثلا 20% اما اصلش یه چیز دیگست :xاون که آره پرچمش بالاست

مهدی بیا گیر بده =))
درود..... :)

مگه من چه پدر کشتگی با این wp شما دارم؟؟؟؟.....اتفاقا چیر باحالی هم هست...مهمترین بحث اینه که طرف با کدوم یکی بیشتر حال میکنه که بنده 10000% جوملا رو انتخاب میکنم...شما هم wp:78:

وردپرس خوشم میاد اگه اون قالبه رو هم ok کنی بیشتر خوشم میاد.... :)

راستی اون قالبه اسمش چی بود که فارسی شده بود؟ classipress نه ها اونی که تو اون سایته بود...؟؟؟

پیروز و شاد باشید...

Ehs@n

کاربر عضو
یکی نیست بره سایت همیاره وردپرس رو هک کنه؟!

خیلی از سایت متنفر ام!

چی میشه یه کاری کنید کلا محو و نابود بشه دیگه برنگرده به دنیای اینترنت!؟

pendar09

تازه وارد
یکی نیست بره سایت همیاره وردپرس رو هک کنه؟!خیلی از سایت متنفر ام!

چی میشه یه کاری کنید کلا محو و نابود بشه دیگه برنگرده به دنیای اینترنت!؟
هر کاری کنیم ولی ممکنه برگرده هم بک اپ رو بزنه انگار هیچی نشده .حالا یه بک ترک جدید باید دانلود کنم ببینم چیزی بلدم می تونم به آرزو ت برسونمت :))

EhsaanDev

کاربر عضو
خب شمایی که می خوای همیار هک شه، اون بیاد مسج شما رو ببینه، میره یه بک آپ میگیره که هک شد سایت چیزیش نشه، حداقل میخواید هک کنید underground هک کنید!!!!! :D

kasraa

کاربر عضو
مهدی من که میدونم چه پدر کشتگی ای داری :))

گربه دستش به گوشت نرسید گفت پیف پیف بو میده :))

پرچم ش رو من بیارم پایین چی بهم می دی ؟ :)
پندار جون تو راحت باش

از چه نظر میگی میاری پائین ؟؟

از تعصب نیستا اما وی پی با دلیل و مدرک بهترین سیستم حال هستش :-??

در ضمن بچه ها سایت ایرانی نبینم هک کردین وگرنه من میدونم و شما :45:

مگه اینکه مثلا مثل پی سی ول کاری کرده باشه که اگه کرده بگین خودم دست به کار میشم :D

iEhsan جون تو برو پیامتو چک کن و بعد برو گوگل و یاهو هک کن :D

pendar09

تازه وارد
خب شمایی که می خوای همیار هک شه، اون بیاد مسج شما رو ببینه، میره یه بک آپ میگیره که هک شد سایت چیزیش نشه، حداقل میخواید هک کنید underground هک کنید!!!!! :D
ملت ما یکم دیر متوجه می شن :) وقتی که ما کارمون تموم شده تازه یادشون می افته که عجب بک اپ هم داره سی پنل :78: :)

kasraa

کاربر عضو
ملت ما یکم دیر متوجه می شن :) وقتی که ما کارمون تموم شده تازه یادشون می افته که عجب بک اپ هم داره سی پنل :78: :)
الآن همه هاستینگ ها روزانه بک آپ میگیرن بجر یه عده خاص

همیار هم که هم سرورش میگیره هم اینکه خودش هر روز رو یه سرور دیگه میگیره

pendar09

تازه وارد
بخوای اذیت کنی همه کار هست کلی از سایت هایی که هک می شن همه بک اپ دارن و توی چند ساعت بعدیش درست می شه ولی همون شوکی که بهت وارد می شه وقتی نمی تونی بری توی سایتت یا تمام پست هات حذف شده خیلی استرس بدیه :42:

کسی تجربه هک شدن سایتش رو اینجا نداره فکر کنم

kasraa

کاربر عضو
چرا

من برای اولین بار که خودم یه ساب دومین دهی نوشته بودم تگ های html رو نبسته بودم یکی یه ایفرم گذاشته بود اومدم دیدم گفتم اه همه چی از دست رفت سیستمو خاموش کردم رفتم پارک اولش تو فکر سایت بودم بعدش یادم رفت گفتم یکی دیگه میزنم =))

homayon574

کاربر عضو
بخوای اذیت کنی همه کار هست کلی از سایت هایی که هک می شن همه بک اپ دارن و توی چند ساعت بعدیش درست می شه ولی همون شوکی که بهت وارد می شه وقتی نمی تونی بری توی سایتت یا تمام پست هات حذف شده خیلی استرس بدیه :42: کسی تجربه هک شدن سایتش رو اینجا نداره فکر کنم
من تجربه هک آیدی دارم ، وب سایت دار م به وفور ، سرور دارم ، شوک داره ولی بعد بار اول عادی میشه :79:

jafar1374

کاربر عضو
بخوای اذیت کنی همه کار هست کلی از سایت هایی که هک می شن همه بک اپ دارن و توی چند ساعت بعدیش درست می شه ولی همون شوکی که بهت وارد می شه وقتی نمی تونی بری توی سایتت یا تمام پست هات حذف شده خیلی استرس بدیه :42: کسی تجربه هک شدن سایتش رو اینجا نداره فکر کنم
چرا من قبلا برای ... یه سایت زده بودم با وردپرس که حرفای عاشقانه مو اونجا براش می نوشتم یه روز رفتم دیدم زده hacked by .....

بعد رفتم ار هاستینگم بپرسم دیدم اونجا هم همونجوریه ، یعنی طرف خود هاستینگ و هر چی سایت که توش بود رو زده بود. :D

اما مشکلی نداشت حودشون همه چی رو برام برگردوندن

pendar09

تازه وارد
من تجربه هک آیدی دارم ، وب سایت دار م به وفور ، سرور دارم ، شوک داره ولی بعد بار اول عادی میشه :79:
پس استاد من هستی و دست ما هم بگیر استاد
default_;

pendar09

تازه وارد
چرا من قبلا برای ... یه سایت زده بودم با وردپرس که حرفای عاشقانه مو اونجا براش می نوشتم یه روز رفتم دیدم زده hacked by .....بعد رفتم ار هاستینگم بپرسم دیدم اونجا هم همونجوریه ، یعنی طرف خود هاستینگ و هر چی سایت که توش بود رو زده بود. :D

اما مشکلی نداشت حودشون همه چی رو برام برگردوندن
بله دیگه اونا کلی فضا دارن برای بک اپ کامل . از احساس ت می گفتی بهتر بود چه حالی پیدا کردی وقتی سایتت ترکیده بود :))

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا