سلام این سایت که سرپاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعد پی سی ول میهن اسکریپت هم هک شد !!! :-" این امنیت وردپرس منو کشته :67: بعد پی سی ول اینم سایت بعدی در مورد اسکریپت که هک شد.gif' alt=':;![]()
:'>
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
You must be registered for see images attach
درود.....فرشید تا حدودی ربط داره ها مثلا 20% اما اصلش یه چیز دیگست :xاون که آره پرچمش بالاست
مهدی بیا گیر بده =))
پرچم ش رو من بیارم پایین چی بهم می دی ؟فرشید تا حدودی ربط داره ها مثلا 20% اما اصلش یه چیز دیگست :xاون که آره پرچمش بالاست
مهدی بیا گیر بده =))
هر کاری کنیم ولی ممکنه برگرده هم بک اپ رو بزنه انگار هیچی نشده .حالا یه بک ترک جدید باید دانلود کنم ببینم چیزی بلدم می تونم به آرزو ت برسونمتیکی نیست بره سایت همیاره وردپرس رو هک کنه؟!خیلی از سایت متنفر ام!
چی میشه یه کاری کنید کلا محو و نابود بشه دیگه برنگرده به دنیای اینترنت!؟
پندار جون تو راحت باشپرچم ش رو من بیارم پایین چی بهم می دی ؟![]()
ملت ما یکم دیر متوجه می شنخب شمایی که می خوای همیار هک شه، اون بیاد مسج شما رو ببینه، میره یه بک آپ میگیره که هک شد سایت چیزیش نشه، حداقل میخواید هک کنید underground هک کنید!!!!!![]()
الآن همه هاستینگ ها روزانه بک آپ میگیرن بجر یه عده خاصملت ما یکم دیر متوجه می شنوقتی که ما کارمون تموم شده تازه یادشون می افته که عجب بک اپ هم داره سی پنل :78:
![]()
من تجربه هک آیدی دارم ، وب سایت دار م به وفور ، سرور دارم ، شوک داره ولی بعد بار اول عادی میشه :79:بخوای اذیت کنی همه کار هست کلی از سایت هایی که هک می شن همه بک اپ دارن و توی چند ساعت بعدیش درست می شه ولی همون شوکی که بهت وارد می شه وقتی نمی تونی بری توی سایتت یا تمام پست هات حذف شده خیلی استرس بدیه :42: کسی تجربه هک شدن سایتش رو اینجا نداره فکر کنم
چرا من قبلا برای ... یه سایت زده بودم با وردپرس که حرفای عاشقانه مو اونجا براش می نوشتم یه روز رفتم دیدم زده hacked by .....بخوای اذیت کنی همه کار هست کلی از سایت هایی که هک می شن همه بک اپ دارن و توی چند ساعت بعدیش درست می شه ولی همون شوکی که بهت وارد می شه وقتی نمی تونی بری توی سایتت یا تمام پست هات حذف شده خیلی استرس بدیه :42: کسی تجربه هک شدن سایتش رو اینجا نداره فکر کنم
پس استاد من هستی و دست ما هم بگیر استادمن تجربه هک آیدی دارم ، وب سایت دار م به وفور ، سرور دارم ، شوک داره ولی بعد بار اول عادی میشه :79:
بله دیگه اونا کلی فضا دارن برای بک اپ کامل . از احساس ت می گفتی بهتر بود چه حالی پیدا کردی وقتی سایتت ترکیده بودچرا من قبلا برای ... یه سایت زده بودم با وردپرس که حرفای عاشقانه مو اونجا براش می نوشتم یه روز رفتم دیدم زده hacked by .....بعد رفتم ار هاستینگم بپرسم دیدم اونجا هم همونجوریه ، یعنی طرف خود هاستینگ و هر چی سایت که توش بود رو زده بود.
اما مشکلی نداشت حودشون همه چی رو برام برگردوندن