دوست عزیز حرف شما درست ولی وقتی مجبور بشی ماهی یکبار آدرس سایتت رو عوض کنی خودتم بکشی پیج رنکت بالا نمیرهدوستان سلامالبته همه استادید و من نباید این حرفو بزنم ولی بنظر همه ی اینایی که میگن ما فلان کارو میکنیم و پیج رنک شمارو 2برابر یا بیشتر میکنیم فقط حرف مفت میزنن.الان خود من تازه4ماه سایتم شروع به کار کرده و الان پیج رنکش2هس.از هیج جور ترفندی هم استفاده نکردم.فقط سعی کردم مطالب مفید و بروز بزارم همین و همین
تازه سی ام اس من پی اچ پی نیوک8.3.می دونم که خیلیا از این سیستم خوششون نمیاد.ولی می خوام بگم موفقیت یک سایت نه ربطی به افزونه های سئو داره نه ربطی به سی ام اس داره.همش بستگی به خلاقیت و ابتکار خود وبمستر و گذاشتن مطالب جدید و بروز داره
ایشالله همه دوستان سایتها شون هرروز در حال پیشرفت باشه
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
خوب برادرم ببین گیر کار کجاس که این اتفاق می افته؟لابد یه چیز ناجوری میزاری دیگه قربونتدوست عزیز حرف شما درست ولی وقتی مجبور بشی ماهی یکبار آدرس سایتت رو عوض کنی خودتم بکشی پیج رنکت بالا نمیره
دوست عزیز حسن پیج رنک تو اینه که وقتی بالاست اصولن نفر اول تو سرچ گوگل هستید و آمار سایتتون بالا میره و همونطور که گفتید به اعتبار سایت کاری ندارهمن اصلا برام مهم نیست که پیج رنگ بیاد بالا یا پایین مگه میخوان چکار کنناگر اعتبار سایت به بالابودن پیج رنگه به نظرمن باید اون سایت پلمپ بشه
من انجمنی میشناسم که خیلی هم غوغا راه انداخت ولی تو همون انجمن افرادی تربیت شدند که سایتها وانجمنهای زیادی هک کردند حالا اینجور سایت وانجمنهایی هرچقدر هم پیج رنگشون بالا باشه بی اعتبارند
رفیق .اینا کلا با سایتای موزیک مشکل دارن.حالا رپ و اونور آبیم میزاری؟دوست عزیز حسن پیج رنک تو اینه که وقتی بالاست اصولن نفر اول تو سرچ گوگل هستید و آمار سایتتون بالا میره و همونطور که گفتید به اعتبار سایت کاری ندارهsagebnegad جان فقط موزیک بدون هیچ چیز دیگه ای
الکسا به گوگل پیج رنک چه کار داره الکسا خودش الگوریتم خاصی برای رنک دادن داره شما تولبار الکسا رو دانلود کن ویدگد الکسار رم بزار تو فوترت اروم اروم رنکت پایین تر میره باید صبر داشته باشیدوستان كسي ميتونه منو متوجه كنه كه سايت من با رنك 1 گوگل چرا در الكسا اين وضعيت رو دارم ؟924,127![]()
آيا اين آمار در الكسا عادي است يا ... ؟
ميشه بگيد اين ويدگد الكسا رو بايد از كجا بدست بيام ؟؟الکسا به گوگل پیج رنک چه کار داره الکسا خودش الگوریتم خاصی برای رنک دادن داره شما تولبار الکسا رو دانلود کن ویدگد الکسار رم بزار تو فوترت اروم اروم رنکت پایین تر میره باید صبر داشته باشی