افزونه gravity forms فارسی + سایر مخلفات

amdh

تازه وارد
14/3/15
13
0
1
سلام

فرمی داریم که کاربران باید هر هفته ثبت فعالیت کنند. چه طوری میشه به کاربر، فرم‌های قبلی که ارسال کرده رو نشون داد؟

ممنون

@hannanstd.ir

 

PaletteWebdesign

تازه وارد
عرض ادب و احترام

دوستان من از افزونه Gravity pdf برای تولید خروجی pdf از فرم ها استفاده میکنم اما خروجی یه چیزیه شبیه به این:



برای حل مشکل باید چه کرد؟

آدرس فرم در این صفحه ست:



 

پیام یزدانیان

کاربر عضو
30/8/17
418
87
28
28
بوشهر
سلام .. چجوری میشه encoding خروجی افزونه gravity pdf رو روی utf8 قرار بدیم؟

ممنون میشم دوستان کمک کنن
بنظر من از یک کتابخانه پرینت ساده استفاده کن . ک جداول هم بگیره . از یک div پرینت بگیره . راحت تر و بهتره بنظرم تا این.

 

infodeta

تازه وارد
17/12/16
87
12
8
30
تهران
infojobsiran.ir
سلام من میخوام مثل این فرم رو دال سایتم داشته باشم هر کاری میکنم نمیش
کسی میتونه راهنماییم کنه
 

tpark

کاربر عضو
27/5/13
141
125
43
33
تهران
سلام من میخوام مثل این فرم رو دال سایتم داشته باشم هر کاری میکنم نمیش
کسی میتونه راهنماییم کنه
درود بر شما

formcraft رو تست کنید.

موفق باشید
 

pixeliaaa

تازه وارد
6/9/19
1
0
1
سلام دوستان .

[SIZE= 14px]گراویتی فرمز یک افزونه فرمساز فوق العاده قوی برای ساخت همه جور فرم تحت وردپرس می باشد .

افزونه فارسی ساز این افزونه رو هم میتونید از مخزن وردپرس دریافت کنید . ( قبل از نصب فارسی ساز باید خود هسته فرمساز Gravity Forms نیز نصب باشد . ) [/SIZE]

دانلود بسته فارسی ساز از مخزن وردپرس :




نحوه تهیه این افزونه هم در لینک زیر گفته شده :



این افزونه rsform جوملا رو به وردپرس میاره و اگه چیزی از اون اضافه تر نداشته باشه که داره ، چیزی هم کمتر نداره .

جا داره همین جا هم از زحمات خیلی زیاد دوست عزیزمون @ هم بابت کمک در ترجمه تشکر و قدردانی کنیم .

دوستان سایت GravityForms.ir سایت رسمی Gravityforms.com در ایران نیست و فقط برای پشتیبانی و رفع مشکل دوستان راه اندازی شده .
سلام، با تشکر از زحمات شما؛ من افزونه گرویتی فرمز رو نصب کردم و دقیقا مطابق راهنمایی های شما کار رو انجام دادم و به سادگی تمام نیازهایی که داشتم داخل فرم انجام گرفت، اما موقع استفاده از فرم اگر از ویژوال کامپوزر استفاده کنم فرم رو نمایش نمیده اما داخل ویرایشگر کلاسیک به راحتی میاد، نمیشه کاری کرد با ویژوال کامپوزر کار کنه؟