تاپیک پشتیبانی مجدد Restrict content pro

وضعیت
موضوع بسته شده است.
درود

بعد از اتمام اشتراک وقتی بروی تمدید اشتراک کلیک کنیم به صفحه عضویت ارجاع داده میشه

که با مراجعه به صفحه عضویت ریدایرکت میشه به صفحه پروفایل کاربر!

راه حل چیه؟؟
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

nazi200

تازه وارد
22/6/16
6
0
1
سلام

تو عکس زیر  فرم ثبت نام بهم ریخته هست می خواهم کادرها در یک راستا باشند

در ضمن زیر ثبت نام یک خط انگلیسی هست اون هم می خواهم حذف کنم یا فارسی جایگزینش کنم
You must be registered for see images attach


 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

nazi200

تازه وارد
22/6/16
6
0
1
واقعا کسی نیست راهنمایی کنه؟

خواهشا هر کی بلده راهنمایی کنه

You must be registered for see images attach


You must be registered for see images attach


 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
واقعا کسی نیست راهنمایی کنه؟

خواهشا هر کی بلده راهنمایی کنه
درود

بهم ریختگی رو باید از طریق ویرایش css حل کنی،

برای اون متن موارد زیر رو باید به فایل rcp-fa_IR.po اضافه کنی:

#: templates/register.php:21
#, php-format
msgid ""
"<a href=\"%s\">Log in</a> if you wish to renew an existing subscription."
msgstr "متن فارسی جایگزین اینجا"


Login هم که تو فایل ترجمه هست حالا چرا پارسی نمایش نداده جای سوال هست

# @ rcp
#: templates/login.php:29
#, fuzzy
msgid "Login"
msgstr "صفحه ورود"


حالا شما اینو هم اضافه کن ببین اعمال میشه

#: templates/login.php:29
msgid "Login"
msgstr "ورود"


اگه بازم نشد بصورت دستی تو فایل login.php خط 29 پارسیش کن!

 

nazi200

تازه وارد
22/6/16
6
0
1
تشکر

اما هیچکدام حل نشد

موارد بالا را اضافه کردم هیچکدام کارساز نشدن

اگه بازم نشد بصورت دستی تو فایل login.php خط 29 پارسیش کن! ؟؟ انجام دادم به شکل ناخوانا تبدیل شد عکس زیر

You must be registered for see images attach


 

nazi200

تازه وارد
22/6/16
6
0
1
درود

بهم ریختگی رو باید از طریق ویرایش css حل کنی،

برای اون متن موارد زیر رو باید به فایل rcp-fa_IR.po اضافه کنی:

#: templates/register.php:21
#, php-format
msgid ""
"<a href=\"%s\">Log in</a> if you wish to renew an existing subscription."
msgstr "متن فارسی جایگزین اینجا"


Login هم که تو فایل ترجمه هست حالا چرا پارسی نمایش نداده جای سوال هست

# @ rcp
#: templates/login.php:29
#, fuzzy
msgid "Login"
msgstr "صفحه ورود"


حالا شما اینو هم اضافه کن ببین اعمال میشه

#: templates/login.php:29
msgid "Login"
msgstr "ورود"


اگه بازم نشد بصورت دستی تو فایل login.php خط 29 پارسیش کن!
چطوری فایل css را ویرایش کنم؟

اصلا نمی دانم کجاش مربوط به این کارد ثبت نامه

 

mohsen112

تازه وارد
6/9/13
2
0
1
سلام دوست عزیز

سوالی که برای من پیش اومده اینه که با محدود شدن دسترسی به محتوا سایت گوگل هم به محتوا دسترسی نخواهد داشت و صفحات یکسان رو ایندکس خواهد کرد که این برای سئو خیلی بده. چطوری این مشکلو برطرف کنیم؟

من این افزونه رو فعال کردم و می خوام یه بخشی از مطلب به صورت چکیده برای همه ی افراد نشون داده بشه ( یه بخش کوچیک در حد چند جمله ) و مابقی به اعضای ویژه نشون داده بشه. چطوری این کارو بکنم؟

در ضمن من میخوام این افزونه به درگاه بانک ملت وصل بشه. چیکار کنم؟ افزونه ای هست که بخرم؟

ممنون میشم در اسرع وقت پاسخ بدین

بازم تشکر

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,235
189
63
31
PersianScript
تشکر

اما هیچکدام حل نشد

موارد بالا را اضافه کردم هیچکدام کارساز نشدن

اگه بازم نشد بصورت دستی تو فایل login.php خط 29 پارسیش کن! ؟؟ انجام دادم به شکل ناخوانا تبدیل شد عکس زیر

You must be registered for see images attach
خب درست ویرایش نکردید

با notepad++ باز و ویرایش کنید

 

nazi200

تازه وارد
22/6/16
6
0
1
خب درست ویرایش نکردید

با notepad++ باز و ویرایش کنید
درست ویرایش کردم اما نشد

فایل با نوت پد پلاس باز کردم موارد اضافه کردم اصلا هیچ تغیییری نکرد

در ضمن خط 29 هم فارسیش کردم باز همون ناخواناست

حالا من کار به هم ریختگی ندارم فقط میخواستم اون چند مورد فارسی کنم

 

viator

تازه وارد
2/7/09
1
0
1
سلام به همگی

به تازگی در زرین پال زرین گیت رو برای درگاهم فعال کردم با اینکه افزونه زرین پال رو حذف و زرین گیت برای این افزونه (Restrict Content Pro) رو نصب کردم اما همچنان با درگاه واسط زرین پال پرداخت هام باز میشه..

دوستان اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید...

ممنون

 

imokaf

تازه وارد
19/7/15
13
0
1
RCP - Download Monitor Bridge  این افزونه محدودیت دانلود میده به rcp استفاده کردم ولی وقتی میخوام نوشته بدم اصن تنظیماتش نمیاد ؟!!! کسی میدونه ایراد کجاست؟!

با توجه به این توضیحات:



 

mrks2

تازه وارد
20/8/16
2
0
1
سلام بعد از ثبت نام کاربران به حالت pending میرن. هم درگاه زرین پال رو بررسی کردم، هم آرین پال. متاسفانه بازم این مشکل وجود داره و وضعیت کاربر بعد از پرداخت موفق فعال نمیشه. فکر کنم مشکل ورژن جدید این افزونه هست که شما در سایت گذاشتین. خیلی بد هست. لطفا بررسی کنید.

در صورت تمایل برای اطلاعات بیشتر در تلگرام پیام بدین توضیح بدم. یوزر تلگرام : mrkei@

 

mrks2

تازه وارد
20/8/16
2
0
1
هیچکس پاسخگو نیست. اینم شد انجمن؟

 

کافه گرافیک

تازه وارد
20/9/16
3
0
1
سلام

من از قالب گود نیوز استفاده میکنم. پلن های تعریف شده در صفحه Register نمایش داده نمیشه. فقط فرم ورود هست.

(در صورتی که کاربر وارد نشده باشه) قالب را به پیش فرض یا قالب دیگه ای که تغییر می دهیم مشکل حل می شود.

لطفا راهنمایی کنید.
 

کافه گرافیک

تازه وارد
20/9/16
3
0
1
سلام و ممنون محمد

با قالب مشکل داره و وقتی قالب عوض میشه پلن ها نمایش داده میشه. یک سوال دیگه این که ما اگر بخواهیم نمایش پلن ها به صورت یک لیست باکس بازشو ساده باشد چکار باید بکنیم. (تصاویر پیوستی را ملاحظه بفرمایید) این نمایش مد نظرم هست.

قبلا از راهنمایی شما ممنونم.

You must be registered for see images attach


 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

microbit

تازه وارد
8/6/09
23
0
1
سلام دوستان

من این افزونه رو برای سایتم نصب کردم

برگه ای دارم که بصورت یک template هست و شامل یک فرمه که کاربر میتونه بعد از عضویت عادی فرم رو پر کنه و چیزی رو در سایت منتشر کنه

در تنظیمات برگه وقتی دسترسی به این برگه رو فقط برای کاربران مثلا vip فعال میکنم، فقط بالای فرم مینویسه که این صفحه مخصوص کاربران وی آی پیه، ولی باز هم فرم رو زیرش نشون میده و کاربر عادی میتونه ازش استفاده کنه.

با استفاده از مستندات کدهای php مربوط رو از سایت اصلی گرفتم و در ابتدای کدهای برگه قرار دادم. دو حالت پیش میاد:

1 - یا کدهای اصلی برگه دچار خطای ویرایشی میشن و از حالت رنگی به مشکی تغییر میکنن که مشخصه یه چیزی این وسط اشتباهه.

2- به هر روشی که تغییر دادم صفحه سفید میشه.

اینم اضافه کنم. من بعد از ایجاد سطوح دسترسی کاربران بهشون سطحی ندادم مثلا سطح 1و2و3و.... اینا.. و همه سطوح در حالت پیشفرض هستن. یا به اصطلاح subscriber هستن.

ممنون میشم از دوستان عزیز کسی راهنمایی کنه.

 

nima2002

تازه وارد
12/11/16
3
0
1
سلام

چه طوری می توانم این جلو و عقب بودن کادر ها را درست کنم

چه فایلی باید ویرایش کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کیند

You must be registered for see images attach


 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,235
189
63
31
PersianScript
سلام

چه طوری می توانم این جلو و عقب بودن کادر ها را درست کنم

چه فایلی باید ویرایش کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کیند

You must be registered for see images attach
باید استایل نویسی (CSS) یاد داشته باشید تا بتونید انجام بدید.

ادرس سایت بگذارید بررسی کنیم.

 
وضعیت
موضوع بسته شده است.