مشکل در اسکریپت تم فارست

  • شروع کننده موضوع endbnd
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

SAJDEHGAR

تازه وارد
17/6/13
79
0
6
نکته های که برای نصب این افزونه من باهشون مواجه شدم رو مطرح می می کنم شاید به درد دوستان خورد :

افزونه مد نظر : افزونه اصلاح شده : امیر مارکت .

مر حله 1 )

ه برای کلید های api به آدرس : اول این که باید وارد حساب اکانت جی میل خودتون بشید و بعد ب آدرس برید و بعد Get reCAPTCHA و بعد و دکمه قرمز sign up now و در قسمت Domain نام دامنه خودتون رو بدون http بدون www وبدون / آخر قرار بدید ! اگر در ساب دامین نصب کرده اید اسم ساب دامین رو با همین شرایط بنویسید .

و در پایان یک فایل اکسل به اسم recaptchakeys.csv به شما میده که باید دانلودش کنید و داخل اون کلید های مربوطه نوشته شده است .

مرحله 2 ) یک بانک یا نام کاربری و پسورد برای خودتون بسازید .

بعد از ساختن بانک به پی اچ پی ما ادمین برید و از زیر مجموعه های بانک خودتون رو انتخاب کنید واز سربرگ ایمپورت فایل SQL.sql را از کامپیوترتون گه از داخل بسته اسکریپ اکسترکت کردید رو آدرس دهی کنید ! و دکمه go رو بزنید !

مرحله 3) فایل ها اسکریپت رو در مسیر مورد نظر قرار بدید ! توجه داشته باشید فایل SQL.sql را در مسیر مورد نظر قرار ندهید و اگر بعد از اکسترکت دیدینش پاکش کنید ! ( فقط این فایل رو در کامپیوتر نگه داری کنید ) .

مرجله 4 : از مسیر zipmarket/config/config.php فایل config.php رو به این صورت ویرایش کنید :


کد:
'zipmarket_core' => '/home/ursite/public_html/shop/zipmarket/core/',
'root_path' => '/home/ursite/public_html/shop/',
'domain' => 'shop.ursitr.com',
'mysql_host' => 'localhost',
'mysql_user' => 'iنام کاربر بانک',
'mysql_pass' => 'رمز بانک',
'mysql_db' => 'نام بانک',
'recaptcha_public_key' => 'کلید های که در مرحله اول بدست آورید',
'recaptcha_private_key' => 'از مرحله اول بدست اورید',



مرحله 4 رو قبلا دوستان گفته اند مهم ترین نکته ای که قابل توجه است این که اگر شما فروشگاه رو در ساب دامین نصب میکنید مسیر رو هم باید بر اساس اون تنظیم کنید که من این مورد رو با رنگ قرمز نشون دادم .

برای وارد شدن به بخش مدیریت : ursite/admin و با admin admin وارد بشید .

ان شاالله که موفق باشید .

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

isapour

تازه وارد
22/9/14
2
0
1
با سلام این اسکریپت واقعا فوق العاده است و حتی امکاناتش از این سایت های مختلفی که هست که با قالب وردپرس اوردنش بالا بیشتره

ولی این اسکریپت تو بخش پرداخت آنلاین پی لاین یه مشکل داره اینم که اِی پی آی که بهش میدی وصل نمیشه به درگاه پرداختراه حلشو اینه :اول باید برید تو این مسیر market\zipmarket\apps\payments\controllers

فایل payline.php رو باز کنید

هرجا این رو نوشته :



شما به این تغییر بدید :

بعد تو این مسیر

market\zipmarket\apps\payments\models

فایل payline.class.php رو باز کنید

هرجا این رو نوشته :



شما به این تغییر بدید :



دوست عزیز میشه تصاویری که گذاشتی رو چک کنی؟ باز نمیشن :( ضروریه تو این اتصال درگاه موندم کمک کنید لطفا نمیدونم چجوری api رو وصل کنم

 

persian.memar

تازه وارد
25/3/13
19
0
1
ممنون از پاسخ دهیتون.تمام فایل ها یا فقط فایل خاصیه ؟
Warning: session_start() [ ]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home3/cadtycom/public_html/file/zipmarket/config/config.php:1) in /home3/cadtycom/public_html/file/zipmarket/core/classes/session.class.php on line 12

Warning: session_start() [ ]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home3/cadtycom/public_html/file/zipmarket/config/config.php:1) in /home3/cadtycom/public_html/file/zipmarket/core/classes/session.class.php on line 12

کسی نیست بگه کدوم فایل رو باید ویرایش کنم ؟

 

SAJDEHGAR

تازه وارد
17/6/13
79
0
6
warning: Session_start() [ ]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home3/cadtycom/public_html/file/zipmarket/config/config.php:1) in /home3/cadtycom/public_html/file/zipmarket/core/classes/session.class.php on line 12warning: Session_start() [ ]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home3/cadtycom/public_html/file/zipmarket/config/config.php:1) in /home3/cadtycom/public_html/file/zipmarket/core/classes/session.class.php on line 12

کسی نیست بگه کدوم فایل رو باید ویرایش کنم ؟
داداش این مشکل دقیقا کجای سیستمت می بینی ؟ من هم مبتدی هستم ! بگو تا اگر برای من هم عین تو بود به کمک هم حلش کنیم . ( یه عکس بزاری بهتره ) .

من بعد از نصب دقیق مشکلی این چنینی نداشتم ! آخرین نسخه تغییر یا فته رو گرفتی ؟ فایل sql رو دقیق ایمپورت کردی ؟ فایل کانفیک رو دقیق انجام دادی ؟

یا علی .

 

harbiline

Edris
10/10/13
721
0
16
Gilan
دوستان الان مشکل شما دقیقا با این سیستم چیه؟؟

سیستم پرداختی با پارس پال و زرین پال مچ تره تا پی لاین..

پی لاین رو باید روش مشکلش رو حل کرد

 

mehdi2388

تازه وارد
26/6/14
14
0
1
چرا هیچ کس جواب منو نمیده!!!

یعنی کسی نمیدونه هاستش از چه ورژن php استفاده میکنه؟

 

persian.memar

تازه وارد
25/3/13
19
0
1
داداش این مشکل دقیقا کجای سیستمت می بینی ؟ من هم مبتدی هستم ! بگو تا اگر برای من هم عین تو بود به کمک هم حلش کنیم . ( یه عکس بزاری بهتره ) .من بعد از نصب دقیق مشکلی این چنینی نداشتم ! آخرین نسخه تغییر یا فته رو گرفتی ؟ فایل sql رو دقیق ایمپورت کردی ؟ فایل کانفیک رو دقیق انجام دادی ؟

یا علی .
این عکس صفحه اصلی سایت هستش .

ممنون میشم مشکل رو به من بگید.



You must be registered for see images attach


 

SAJDEHGAR

تازه وارد
17/6/13
79
0
6
چرا هیچ کس جواب منو نمیده!!!یعنی کسی نمیدونه هاستش از چه ورژن php استفاده میکنه؟
داداش مهدی : این هم مشخصاتی که میخواهی :

مشخصات هاست من:

Php 5.3.28

MySQL 5.5.31

DirectAdmin 1.45.4

Apache 2.2.26

موفق باشی ..

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

SAJDEHGAR

تازه وارد
17/6/13
79
0
6
این عکس صفحه اصلی سایت هستش .ممنون میشم مشکل رو به من بگید.
داداش سلام

من یه سرچی زدم توی نت ! امثال این خطا برای زمانهای اتفاق می افته که برنامه نویس فایلی رو خوب باز و بسته نکرده باشه !

و متن خطای شما هم از فایل کانفیگ اشاره ای داره بهش میشه ! یعنی فکر میکنم یه جای کار یه چیزی مثل تک کتیشن و این جور چیزای رو ممکن در حین تنظیم فایل پاک کرده باشی ! یه نگاهی به فایل کا نفیگی که روی هاردت داری نگاه کن و با اونی که در هاست ریختی مقایس کن !

یک مورد دیگری هم این رو امتحان کن ! فایل ها که خطا روش متوقف شده " session.class.php " رو باز کن و روی UTF 8 ذخیره کن !

فایل کانفیگ رو هم با همین روش تغییر بده !

اگر از هاست سی پنل استفاده می کنی زمانی که فایل رو انتخاب کردی : edit رو که میزنی می تونی UTF8 رو انتخاب کنی !

اگر هم روی سیستمت کار میکنی از NOT PAD ++ استفاده کن

ان شاالله که مشکلت حل بشه !

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

mehdi2388

تازه وارد
26/6/14
14
0
1
ممنون عزیز

والا ورژن php منم همینه

ولی قسمت پشتیبانی باز نمیشه

به افزونه هایی که روی این ورژن نصبه دسترسی داری واسم بگی چیان؟

 

persian.memar

تازه وارد
25/3/13
19
0
1
داداش سلاممن یه سرچی زدم توی نت ! امثال این خطا برای زمانهای اتفاق می افته که برنامه نویس فایلی رو خوب باز و بسته نکرده باشه !

و متن خطای شما هم از فایل کانفیگ اشاره ای داره بهش میشه ! یعنی فکر میکنم یه جای کار یه چیزی مثل تک کتیشن و این جور چیزای رو ممکن در حین تنظیم فایل پاک کرده باشی ! یه نگاهی به فایل کا نفیگی که روی هاردت داری نگاه کن و با اونی که در هاست ریختی مقایس کن !

یک مورد دیگری هم این رو امتحان کن ! فایل ها که خطا روش متوقف شده " session.class.php " رو باز کن و روی UTF 8 ذخیره کن !

فایل کانفیگ رو هم با همین روش تغییر بده !

اگر از هاست سی پنل استفاده می کنی زمانی که فایل رو انتخاب کردی : edit رو که میزنی می تونی UTF8 رو انتخاب کنی !

اگر هم روی سیستمت کار میکنی از NOT PAD ++ استفاده کن

ان شاالله که مشکلت حل بشه !
رفیق ممنون از اینکه پیگیری کردی .

اما هر دو کارو انجام دادم بازم برطرف نشد که نشد.

 

SAJDEHGAR

تازه وارد
17/6/13
79
0
6
رفیق ممنون از اینکه پیگیری کردی .اما هر دو کارو انجام دادم بازم برطرف نشد که نشد.
سلام ...

چه بد ....

داداش میگم ضرری نداره : از بچه های مدیر بخواه برات نصب کنن شاید درست شد !!

یا علی .

 

raminhod

تازه وارد
11/9/14
11
0
1
25
چجوری باید قیمت شارژ حساب رو کم کرد ؟ کدوم فایل رو باید ویرایش کرد ؟ :63:

مثلا میخوام 10 هزار رو به 2 هزار تومن تبدیل کنم .

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
9
38
لنگرود
تو تنظیماتش بررسی کنید یا از طریق phpmyadmin احتمالا قابل تغییر به صورت دستی هست

 

isapour

تازه وارد
22/9/14
2
0
1
سلام دوستان

من قالب تم فارست رو نصب کردم و خیلی ازش راضیم اما الان به یه مشکل اساسی برخوردم :(

فایل هام رو آپلود کردم و در معرض فروش قرار دادم اما وقتی که مشتری فایل رو خریداری میکنه و میخواد دانلود کنه فایل دانلود شده صفر بایته ینی یه فایل جانکه و به درد نمیخوره مطمئنم که فایل مشکلی نداره چون تو هاستم چک کردم درس بود

کمکم کنید لطفا

 

iranibazar

تازه وارد
21/5/08
22
0
1
آقا من وقتی فایلهارو آپلود میکنم ، آپلود نمیشه و بعد از زدن دکمه آپلود فقط یه صفحه سفید میاد ...

پوشه آپلود هم پرمیشن 777 داره .

کمک کنید لطفا ...

 

iranibazar

تازه وارد
21/5/08
22
0
1
احتمالا هاستتون سازگار نیست
، هاست من سي پنل هست . سرور ايران

براي اينكه بعد از آپلود محصول صفحه سفيد نياد چه مشخصاتي بايد داشته باشه كه هاست من احتمالا نداره ؟؟

 

iranibazar

تازه وارد
21/5/08
22
0
1
سلام من اسکریپت رو نصب کردم

مشکلم اینه که میخوام فایل ارسال کنم

مشحصات همه رو وارد میکنم وقتی رو اپلود کلیک میکنم یه صفحه سفید میاد

:(

میشه کمک کنید ؟ همه پرمیشن ها هم درسته ...


 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,442
367
83
31
PersianScript
پیشنهاد میکنم هاستتون رو تعویض کنید

این سیستم روی هر هاستی ج نمیده...

 
وضعیت
موضوع بسته شده است.